Okategoriserade

Dildo eller en dyr AI docka i framtiden

Från gårdagens fråga om vad kärlek är egentligen är till ett nytt kapitel i vår världshistoria. 

Såg en artikel om att det finns dockor som män kan köpa som de kan styra hur de vill och det var fråga om att förbjuda den marknaden för det gick ut på enligt artikeln att män skulle slå och missbruka den dockan. Det handlar om AI och framtida så mänskliga dockor. Vart är vi på väg i framtiden i den frågan?

Hittade ett youtube klipp om den kvinnliga AI dockan som går att prata med och minns allt du berättar och lyssnar på dig. Jag tycker det är bra att männen kan ha sina dockor istället för att vara ute i samhället och utnyttja kvinnors kroppar. Där de inte är intresserade av dem som person utan vill helt enkelt bara ha ett sex äventyr och en orgasm. 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=-cN8sJz50Ng[/embedyt]

Men kvinnor jaga inte upp er för att männen vill ha dessa dockor. De är ändå inte intresserade av att ha någon normal relation med kvinnor. Det finns tack och lov en bransch för kvinnor som bara vill ha ett äventyr också och ingen jobbig man som ställer massa krav. Det har alltid tillbaka i tiden mörklagts och även nu att kvinnan bara vill ha sex för att få barn. Vissa religioner tala illa om att kvinnan vill ha sex endast och vissa kulturer skär bort könsdelar osv för att ta bort kvinnors lust och möjlighet till bra sex.

Denna man som visas på youtube klippet är inte AI men väldigt verklighets trogen. Dyr docka då som bara vissa kan köpa, vi andra får nöja oss med en verklig man eller en dildo 🙂 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=GKFHZuCvvS4[/embedyt]