Okategoriserade

Vampyren fick sig ett mums mål idag

Jag har fått sova nu ordentligt under två nätter vilken skillnad i ork på dagen. Fick insomningstabletter utskriva av doktorn i onsdags. Så nu ska det sovas 🙂 Sömnen är så viktig för oss. 

Kom hem sent från Uppsala igår för jag blev kvar i ett trevligt affärs möte på Waynes coffee som inte var inplanerat. Mitt nya liv är på intågande som jag tacksamt ser fram emot. 

Det var en jätte trevlig kvinna från dalarna som berättade om en affärs idé som jag tänker börja med nu som kommer förmodligen göra så jag mår bättre också. Ska på mer info om det nästa vecka. Kommer dela med mig av denna information till er alla.

Idag så var jag ner till vampyren och lämnade lite blodprover, 7 rör blev det. Hoppas alla prover visar att jag mår bra kroppsligt i alla fall och att inte mina blodvärden sjunkit igen. Känner att när jag gör för mycket kroppsligt eller tänker för mycket så jag känner mig snurrig och får svårt att hålla tråden. Min stresströskel är så låg.

 

Jaha, får ta det lugnt nu och vila mig resten av dagen. Suck, blir så uttråkad av detta men det gäller att gilla läget. Annars blir det bara värre..