Okategoriserade

Utmattningssyndromen ligger som ett vått täcke över mig nu

Vaknade som vanligt tidigt omkring 2 tiden och fick börja lyssna på meditations musik för att koppla av igen. Fick lite mera sömn innan uppgång.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Iz0iklD0ogc[/embedyt]

När jag vaknade så började hjärnan snabbt att kalkylera över hur jag ska fixa med allt som behöver göras nu och det är många saker som ska flyta på och tas beslut om.

En sak är också hur jag ska göra med frågan när vi kommer till mitt dejtande som kan vara rätt uttröttande eller energi givande. Har många omkring mig som vill ses i olika åldrar men orkar inte egentligen något i den frågan. Så får ta det lugnt tills jag flyttat och allt kommit mera på plats. 

Var iväg idag till IKEA för att titta på en byrå som jag kan behöva samt en sväng till Rusta. Blev upphämtad av en kompis som körde hem mig som tur var för jag kände mig snurrig, tryck över bröstet och svårt att fokusera. Blir orolig att min utmattningssyndrom ska börja krångla mera nu när jag behöver ork och fokus på det som ska göras. 

Får ta det lugnt och ringa till vårdcentralen imorgon för att få mina värden kollade samt prata med doktorn om hur jag mår just nu..

Va rädda om varandra samt den viktigaste personen i ert liv som är DU