Okategoriserade

När jag tittar på mina barnbarn som växer, så känner jag mig gammal

Ops det blev inget inlägg igår för det fanns helt enkelt inte tid. Jag reste till Gävle, först med buss och sedan Upptåget samt en lång promenad. Sonen mötte upp vid stationen. 

Firade honom igår men han fyller 31 år idag, tänk vad tiden går fort. Han är pappa till snart tre barn. En son, en dotter och en liten dotter till kommer det att bli i mars. När jag var där så blev jag så påmind om min egen tid när mina söner var små. Det var en intensive tid och ibland så önskar jag att få uppleva bara en dag tillsammans med dem när de sprang omkring mina ben och lekte. 

Jag fick min beskärda del av min motion och frisk luft igår. Gick över en mil och över ca 9000 steg enligt min stegräknare i telefonen. Japp det känns i mina fötter och ben, speciellt i mina tår som jag har artros i men va sjutton det är bara att smörja in dem i voltaren och ta en alvedon.

 

Ska påbörja mina förberedelser inför min flytt nu som kommer snart. Ska bli skönt att komma iväg och få börja mitt nya liv. Det blir en fika med en vän idag och vila fötterna. Ha en underbar dag alla fina.