Okategoriserade

Kärlek kan vara förödande eller så himla härligt

Valentin dagar kan göra en helt slut ibland. Fick överraskat besök på kvällen som blev väldigt trevligt. 

Tog en promenad idag med tankar som for runt i huvudet som behövdes redas ut. Det är mycket på gång i mitt liv just nu, där jag måste ha is i magen och ett lugn för att fixa allt som ska göras samt alla känslor som kommer i svallning. Det är tur jag har mina verktyg från NLP samt bra vänner som finns där för mig. 

Fikade med en väninna på eftermiddagen som ger bra energier och glädje. Åt en chokladboll och tog en stor kopp kaffe, det blev en kaka till och påtår innan vi gav upp och begav oss hemåt. Den adressen som jag kommer lämna under våren och bege mig till min 17 adress i livet. 

Nu så är det fredagsmys i sängen med mina serier som jag tittar på och bara vara. Behöver det, att få vara själv och samla kraft.