Okategoriserade

Människans grymma beteende att ha sex med barn

Blev en promenad ner till affären idag för att inhandla mat, tar typ 15 minuter att gå. Tung ryggsäck och kasse tillbaka och där fick jag min träning idag med härlig frisk luft.

Tittade på nyheterna igår och de pratade om pedofiler och jag har så svårt att förstå att vuxna kan begå sådana handlingar. Funderar över varför, forskarna har ingen bra förklaring heller. Jag tänker på mina tankar om personlig utveckling och försöker finna ett svar. Det är en komplex fråga…

Det finns en hjälplinje, Preventell för de som har oönskad sexualitet. Det finns risk för att den kommer läggas ner vid årsskiftet. Varför?? om det bara blir fler som har detta sjuka behov och är fortfarande ett stort problem. De behöver hjälp med att hantera sin oönskade sexualitet. 

De som hör av sig, så har en fjärdedel av dem en sexuell riktning mot barn, 21 procent fantiserar om att tvinga någon till sex. Sex procent av dem som fantiserar om barn har redan utnyttjat ett barn sexuellt. 24 procent köper eller har köpt sex. 16 procent har redan tittat, laddat ner eller delat barnporr. 90 procent av alla sexuella övergrepp i Sverige begås av människor som sedan tidigare inte är kända av vare sig polis eller socialtjänst.

Det finns säkert en mörkertal också som inte kommer fram. Hur ska vi kunna reda ut detta problem? För en sak är säker, något radikalt måste göras och det nu. Ska ta upp det på ett politiskt möte. Hur kan vi förhindra och förebygga detta problem. 

Människan är barbarisk och primitiv med sitt grottbeteende. Vad har sex med ett litet barn att göra? Mitt hjärta gråter för dessa barn som köps och begås så vidriga handlingar med.