Okategoriserade

Psykisk ohälsa blir föreläsningens tema

Livet är verkligen en roller coaster 🙂 det är bara att hålla i hatten i alla kurvor, uppförsbackar och hisnande nedförsbackar med skapar kurvor.

Vädret är lika just nu upp och ned i temperaturen och mina leder påverkas. Värk lite här och där, hmm vill flytta till ett varmt land så jag slipper denna kyla och vinter. 

Har funderat och klurat på vad som jag ska fokusera mest på och prata om på föreläsningen. Jag vill berätta så mycket men allt går inte på en föreläsning. Nu så har jag bestämt mig för psykisk ohälsa som är ett stort problem i samhällena och de som styr och inom vården har ingen bra lösning som det är just nu. De behöver se över en bredare plan än de gör idag med alla piller de helst vill stoppa i patienterna. De får sedan biverkningar som de sedan ger nya piller för osv..

Jag kommer göra en föreläsning med ett forum för att diskutera ämnet också och inte bara lyssna. En möjlighet att dela med sig av sina erfarenheter till andra samt få en ny syn på områden de inta hade en aning om att vissa saker påverkas oss så mycket. Redan från fosterstadiet kan vi få med oss en sårbarhet som tillsammans med annat ger oss en uppförsbacke i livet. 

Nu så bär det iväg till Uppsala för att fika med vänner. Ha en härlig dag och ta hand om er och njut av det lilla i livet. Våga gå utanför din trygghetszon och gör något nytt.