Okategoriserade

Insikter ger oss en resa i vårt inre

Mötet igår gick bra och har kommit fram till att jag vill ta upp för många ämnen får nog banta ner och fokusera på något, några ämnen som är de mest heta nu. Vi skulle sitta i typ 1,5 timme men blev 3 timmar för vi hade så mycket att prata om och dela med oss av våra erfarenheter. 

Idag har min energi sjunkit och jag som behöver se över så många frågor i mitt liv just nu. Att vara en sensitiv person tar på krafterna men ger också många fina insikter men även jobbiga kommer. Behöver finna något som ger mig en bra balans. Undersökning pågår på nätet….

Läste gårdagens Metro och blir så upprörd över allt som händer där ute i samhället. Hotet från kriminella som hotar sin vilja igenom när de inte får som de vill. Tjänstemännen blir hotade inom många yrkesroller och det är hårresande att vi går mot en sådan framtiden. En uppryckning inom lagstiftning samt det behövs jobbas i tidigt stadium med ungdomar som växer upp. Det är en komplex fråga men går att ta tag i om politikerna inser vad som behöver göras. Ska ta upp det på nästa politik möte vi har.

Det stod även om en bok som jag har läst och som har blivit väldigt populär. Omgiven av idioter där författaren delar in människor i 4 färger men vi är mera komplexa än att det går göra en sådan enkel indelning. Jag skriver i min pågående bok om vad det är som får oss att göra de valen i livet vi gör samt vad som får oss att bli de olika personligheterna vi möter ute i livet. 

Nu ska jag sätta mig ner och fundera över mina ämnen och skriva lite på boken. Ha en underbar dag och mina tankar går till alla vem ni än är eller gör i livet. Ta hand om er