Okategoriserade

Varför tycker vissa vuxna att sex med barn är OK?

Idag började dagen med en meditation och en god frukost. Känner mig piggare idag. Sovit bra när jag väl somnade.

Ett ämne idag som många drabbas av men talas om i tysthet för skam och en sådan stor sorg. Skadade för livet som ett stort ärr som aldrig försvinner. Varför drabbas vissa och vissa inte. Jag tror att utövaren är som en predator känner in de svaga som har svårt att säga nej och värja sig.

Ämnet är barn som utnyttjas i nära relationer och den värsta i mina ögon är när den biologiska pappan går på sina egna döttrar, sin egen avkomma. Det måste vara något helt radikalt fel i deras sinnen samt att de har ingen nära och bra relation till sitt barn och förstår inte sitt agerande. Jag skriver om detta i min pågående bok i ett kapitel. Tråkigt att behöva ta upp det men vi måste inse att det finns i samhället och något måste göras.

Nedan ett litet stycke från boken om ämnet

“” Det är när vuxna går på barn/unga personer flickor som pojkar och utnyttjar sin position, yrkesmässigt eller nära relationer. De stackars barnen förstår inte att det den vuxna gör är helt fel och en sjuk handling som de drabbas av. Den vuxna får en njutning för stunden men barnet skadas för livet. Det kan starta i unga år när de inte ens förstår vad det hela går ut på men att det ska vara en hemlighet får dem att känna en konstig känsla i kroppen.

När de kommer upp i åren och börjar förstå att alla inte har denna upplevelse så börjar en skam och ett helvete. Det är en svår nöt att knäcka men behöver ses över för inga barn ska behöva få den upplevelsen med sig i livet. Prata om det i förskola/skola och tala om att vuxna inte ska röra vissa kroppsdelar på dem eller att de inte ska behöva röra vissa kroppsdelar på vuxna””””””

Vad får vuxna att titta på barnporr och tycka det är normalt att se hur ett stackars litet barn blir utsatt för dessa nedvärderande handlingar. Ett barn ska leka och njuta av livet och först när de blir äldre själva välja när de vill starta sin sexdebut.

Ni som har denna läggning gå och få hjälp. Det är inte ok att skada små barn för att ni ska få en njutning med en orgasm för tillfället i era liv. De blir skadade för livet 🙁 mina tankar finns med dessa barn.