Okategoriserade

Blockeringar stoppar oss från att leva ett gott liv

Gårdagens möte blev inställt suck… Allt har en mening men vet inte just nu varför det inte blev av. 

Var förbi Waynes Coffee för en fika och träffade Lippsy en bloggerska som jag mött tidigare där. En underbar härlig ung tjej med många idéer och en mycket målinriktad person. Jag blir så glad när jag möter personer som har gnistan att skapa sig en framtid som är annorlunda än det vanliga vardagslivet. Robotlivet som många följer pga rädslor och blockeringar i vårt undermedvetna.

Vi föds med olika möjligheter men vi programmeras av de vuxna som finns omkring oss när vi växer upp. Den största inprogrammeringen sker under våra fösta år, typ mellan 0 – 7 år. Där vår hjärna har först utvecklas att minnas från 5 års ålder men vissa kan minnas tidigare men är då starka upplevelser som kan fyllas i av våra föräldrar och färgas att minnas annorlunda. 

Så vad är sanning egentligen? Vi kan aldrig vara säkra på våra minnen vad som egentligen hände eller vad som sagts. Gå därför inte omkring och mal gamla minnen som inte stämmer i alla fall. Släpp blockeringarna och det finns hjälp till det. Jag har själv idag kommit på en blockering som jag ska jobba med. Jag vet att det kommer att hjälpa mig så det är bara att sätta igång. 

Jag vill rekommendera en hemsida “Mindvalley.com” Se video nedan om att attrahera överflöd 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=_b93ZLw_Ra8[/embedyt]