Okategoriserade

Kärlek och omtanke till alla, vem du än är eller gör dessa dagar

Idag vill jag berätta om mitt påbörjade arbete av att coacha och vägleda människor. Ett nytt tänk till att förändra oss själva och vår omvärld.

Jag vill hjälpa människor att komma till insikter och ett uppvaknande så att de kan börja skapa sig en ny balanserad tillvaro. Att balansera sin inre och yttre värld som relaterar till ett friskare liv i kropp och själ samt en påverkan ut i världen.

Mitt coachande ger ett nytt tänk om livet och vår tillvaro tillsammans på vår jord. Jag lyfter fram dina bra egenskaper och bygger upp en plattform. Det handlar om att komma till insikter om dig själv och dina medmänniskor. Få kunskap om hur du hanterar och förstår dig själv och andra. Vad det är som fått oss och göra de valen vi gjort när vi vandrat längs vägen i livet tills nu. 

Den andliga vägledningen handlar inte om religioner utan om att finna ditt inre och komma till upplysning. Att förstå helheten till alltet vår fantastiska skapelse. Det finns inga gränser i vår kvant fysiska tillvaro vi lever mitt i. Allt är i symbios, det du gör mot andra gör du mot dig själv och tvärt om. Vår energi och frekvens ändras och vi påverkas beroende på vad vi gör och tänker på under dagarna. Människor vi möter, platser vi bor på och arbetar samt besöker. Där av undvik energitjuvar och platser som känns negativa.

Låt oss tänka på alla medmänniskor vilken tro de än har dessa dagar extra mycket. Va tacksam för det du har och släpp bitterhet och avundsjuka för det ger bara mera tråkiga saker för oss.

Kristendomens profet Jesus var en enkel man som lyssnade och tog alla till sig. En rebell som ville förändra för den lilla människan i dåtid och som hade förmågan att se in i framtiden och dömde ingen för vem de var utan gav ovillkorlig kärlek. 

Ha en underbar trevlig juletid beroende på vad du än gör. 

Jag tar nu ledigt och återkommer efter jul.