Okategoriserade

Inlägg försvann, Hmmmm

Upptäckte nu att ett inlägg som jag gjorde i tisdags är borta… Jätte konstigt??? Jag kontrollerade lika som andra gånger så jag har inte gjort någon tabbe. Den handlade om kvantfysik och kvantmekanik. Jaha då skriver jag om det en annan gång men underligt. Ska höra med support..

Lägger iaf in youtube klippet om det nu och skriver en annan dag om det.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=btImof4nyzo[/embedyt]

Var in till Uppsala igår för en del ärenden och det var mycket folk på stan. Tog sedan en väl förtjänad fika med kaka på Waynes Coffee och träffade mina kära väninnor. Önskade dem en härlig julledighet, för de firar direkt inte jul som vi för de har en annan tro.

Åker till min äldsta son med familj över juldagarna som bor utanför Gävle. Min yngsta son träffar jag senare har inte bestämt dagarna ännu. Så det bär av in till Stockholm då för att träffa honom och hans flickvän. 

Skönt när alla dessa dagar är över och går över till normala dagar igen. Lite mysigt är det men suck. Jesus föddes ju inte ens i dessa dagar utan på våren enligt de som forskat i bibeltexter samt andra texter. Julen har blivit mera en kultur grej med den röda runda skäggiga lilla farbror som kommer och glädjer eller skrämmer de små barnen. Vi ljuger för dem tills de äntligen förstår att vi hittat på allt. 

Lyssnar just nu på julmusik och försöker känna in julen som är snart här. Sänder en julhälsning från Benjamin syrsa som jag lyssnat på hela mitt liv på julafton. 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=8lnYWLphMvo[/embedyt]