Okategoriserade

Njutning och oro blev helgens äventyr

Nu så är det bara en vecka kvar till årets julfirande och alla har fått upp pulsen och stressen ligger som ett orosmoln över oss.

Helgen blev upp och ned, först oro över min sonhustru som är gravid och fått ont i magen med feber. In till akuten i Gävle och min son måste stanna hemma med dottern och hundarna. Att vänta på akuten kan ta tid som alla nog är medvetna om, även mig själv. Avskyr att vara på akuten och vänta. 

Jag åkte jag till min kk på lördag kvällen som bor i Uppsala, en mysig ung man. Vi har alltid roligt och trevligt på alla sätt. Igår blev det lite mera andra saker, typ stor städning. Jag hjälpte honom att städa och kasta saker och ändra om där hemma. Det tog tid och jag kom hem sent omkring halv tio. 

Ska fixa mig nu och få något i mig innan jag åker iväg till Uppsala för min föreläsning. Jag går för att se mest hur de lägger upp den och använder för verktyg för att göra den intressant. Jag förbereder mig för min föreläsning som jag tänker göra själv om personlig utveckling. 

Ta hand om er