Okategoriserade

Var finns vår laddare till kroppen? Hur gör vi?

2:a Advent och det känns som en kall rå november dag ute. Regnet hängde tungt i luften och fick mig att gå snabbare för att inte frysa. 

Vaknade tidigt redan vid 5 så jag bestämde mig för att lyssna till en vägled meditation i hopp om att somna om och balansera mig med bra energier. Jag somnade om efter en stund och vaknade vid 9 utvilad och full av energi.

Det blev en sväng med vampyren och moppen inte det roligaste att göra men känns härligt efteråt. En snabb lunch och sedan en promenad för att filosofera över mina beslut och få frisk luft och härlig motion. Mötte andra som var på sin promenad med hund eller utan.

Idag så vill jag visa er ett youtube klipp om våra energikroppar. Forskarna har kommit en bit på väg men behövs mera forskning. Ett intressant ämne om hur vi kan aktivera vår andra hjärna som finns i magen. Hur vi kan ladda oss själva precis som jag skrivit om tidigare. Vi behöver laddas som en mobil, vi glömmer inte att den ska laddas men glömmer oss själva.

ÖNSKAR ALLA EN TREVLIG 2: ADVENT

Titta på den, ni kommer bli förvånade och inspirerade 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=kaefdiE4ovk[/embedyt]