Okategoriserade

Kvant fysik är vår värld vi lever mitt i

En ny dag som vi går till mötes och regnet faller ner på marken och bildar pölar som det glittrar i från alla ljusen som lyser upp i vårt december mörker. 

Idag så känner jag för att dela med mig av mitt helhets tänk från vår kvant fysiska tillvaro vi har. Allt i vår värld/universum består av energier som vibrerar i olika hertz.  

Om vi bryter ner allt i världen till atomer som allt är byggt av och som vibrerar i olika hertz. Så finns det inga gränser till något som existerar vi är en enhet med andra människor, djur, naturen ned till minsta partikel som inte ögat kan uppfatta. Våra kroppar vibrerar i olika hertz beroende på hur vi mår och hur vi tänker och beter oss.

När vi är nedstämda och mår riktigt dåligt så sjunker frekvensen i våra kroppar. Om vi är destruktiva och har massa negativa tankar om oss själva eller andra medmänniskor så är det samma sak. Det skapar sjukdomar i våra kroppar när frekvenserna är låga. 

Hur gör vi då för att höja oss i frekvenserna och bli balanserade individer? Det är ett hårt arbete och det finns inga genvägar som piller eller andra typer av droger som gör jobbet åt dig. Det är endast vi själva som kan ändra och hela oss och det är en guppig väg att vandra och många tårar kommer fällas som blandas med skrik av smärta från sorger, besvikelser och tragiska händelser som lämnat djupa spår i själen och hjärtat. Kroppen läker när vi inser vårt eget ansvar över vår hälsa och liv. När vi packat upp det tunga bagage vi skapat under vår livsresa vi gjort hittills. 

Ändra din inre värld så förändras vår yttre värld. Ska vi ha en förändring till en ny värld så är det viktigt att alla förstår sin del till helheten. 

Skriver mera om kvant fysik en annan dag 🙂 älskar detta ämne. Djupt och lite svårt att förstå men ska försöka förenkla det så ni hänger med. 

Ha en underbar fredag kväll 🙂 alla fantastiska unika medmänniskor där ute.