Okategoriserade

Reflektioner över livet idag

Idag är det vitt ute på marken och solen lyser på oss i vårt kalla nordiska land.

Julen närmar sig med snabba steg och jag önskar att allt vore över. Det är en stressig tid för människor och jag är inte mycket för julen. Visst det är mysigt med alla ljusen när mörkret blir bara mörkare och mörkare men snart vänder ljuset och ett nytt år träder in. 

Jag har stora förväntningar och planer inför 2019, ser fram emot nya året som blir det avgörande för många saker.

Det blir en promenad idag så jag får lite motion och andas in frisk luft samt känna hur solen kittlar mig i ansiktet. Fundera över livet och vad som behövs göras framöver.

När jag kommer tillbaka ska jag sätta mig för att  jobba vid datorn för att skriva på min bok samt förberedelser till min föreläsning som många efterfrågar. Funderar även på att fixa en onlinekurs i mitt ämne. 

Ha en underbar dag 🙂 tänker på er som går genom en jobbig period i livet just nu. Det blir bättre i livet men valet ligger hos er hur ni hanterar sorger och stora förändringar. Livet är inte rättvist men att alltid gå och vilja ha något som andra har mår ni bara sämre av. Uppskatta det ni kan göra och uppleva, be om hjälp om livet blir för tufft. Gå inte ensamma omkring och tro ni är ensamma om era problem. Alla har något problem stort som smått, sträck ut en hjälpande hand till andra. Njut av dagen, vem vet när den sista dagen är kommen.