Okategoriserade

Vem blir/blev din läromästare i livet?

God morgon alla härliga medmänniskor 🙂 

Jag vet att jag lova skriva om antigymnastik som är något helt spännande och positivt för våra kroppar. Men det får bli imorgon, jag hade helt glömt bort när jag skrev gårdagens inlägg att jag skulle träffa min son idag. Minnet börjar bli lite dåligt 🙁 suck..

Jag åker upp till Gävle med upptåget, där han bor med sin familj men kommer bara möta honom en kortis inne i Gävle han ville prata med mig. Min fina kära son som blev min läromästare. Han fick mig att gå igenom en stor kris och vakna upp från mitt skyddade liv som var att bara gå inom trygghets zonen med ett hårt moraliskt tänk som kom från mina föräldrar, beteendemönster. 

Jag är uppfostrad som en hemma flicka med väldigt styrande och dominant mamma och en väldigt speciell pappa. Jag kommer återkomma med berättelser om detta vid ett senare tillfälle.  

Ha en underbar dag och lyssna till ditt inre, stanna upp från livets brus i tystnad. Ge dig tid att reflektera och njut av dagen.