Okategoriserade

Hur tar vi bort låsningar och värk i kroppen?

Ja, så vart den en mulen och trist höstdag i kalla norden igen. Luften känns som ett tungt blött täcke och håret krullar sig i fukten.

Promenaden var i alla fall en skön stund som fick min puls och hjärta att jobba lite extra. Jag har skrivit om tidigare hur viktigt det är med rörelse och en god andningen.

Satte mig sedan för att jobba med saker som jag måste göra i datorn med en kopp kaffe, känns trevligt. Eftermiddagens höjdpunkt, tacksamhet..

Hur känner du dig inom dig varje dag? Ditt grundtillstånd som påverkar dig själv, de omkring dig och vad du sänder ut i universum.

Vårt grundtillståndet är det som vi känner hela tiden dygnet runt och den synen vi har om oss själva. Hur vi känner inom oss syns på kroppsspråket, hur du använder din röst samt även din blick. När vi talar ibland så säger orden en sak men kroppsspråket och ögonen en annan, ögonen ljuger aldrig. Hur vi känner inom oss syns direkt. De som har dåligt självförtroende och introverta har en sammanhållande kropp med små rörelser samt de rör sig långsamt när de går och talar tyst. De med gott självförtroende och extroverta har stora yviga gester, talar högt samt tar stora snabba steg. Det syns på blicken, handslaget och hur du går och använder rösten om du är en ledartyp.

Allt vi känner inom oss sätter spår i vår kropp och kan skapa låsningar och vi får besvär med värkande kroppar. Jag berättar imorgon om något som hjälper mot dessa smärtor. Anti gymnastik, en jätte spännande läsning…

Ge kärlek och ett leende till dem som behöver det mest.