Okategoriserade

Kvant fysik med Feng shui

Jaha dĂ„ var bloggen fixad och alla kan finna den igen 🙂 

Idag sÄ Àr det mulet och kallt en typisk höstdag i kalla Sverige. LÀngtar till en solig strand, gÄ barfota ner pÄ den ljumma sanden och glida ner pÄ en solstol under ett parasoll och bara njuta av tillvaron. Ja ja dÀr blev det en mental charter ett kort stund.

Tillbaka till tangentbordet och skapa dagens inlÀgg. 

Idag blir det ett kort inlÀgg om Feng shui som har blivit populÀrt i vÀstvÀrlden som Àr ett gammalt kinesiskt pseudovetenskap, som handlar om hur mÀnniskor, djur och vÀxter pÄverkas av naturen. Hela vÄr skapelse bestÄr av energier och elektromagnetism samt mera. AlltsÄ kvant fysik som Àr ett sÄ fantastiskt Àmne.

Jag vill ta upp det för vi behöver tÀnka pÄ vad vi har runt omkring oss i vÄra hem och för övrigt. För det pÄverkar vÄra kroppar och sinne.

Hur vi möblerar och hur stÀdat eller ostÀdat vi har pÄverkar oss ocksÄ.  Alla saker avger en hertz som ger en energi och dÄ om vi har en oreda hemma med mycket saker liggandes pÄ golvet och orent, sÄ ger det obalanserad kÀnsla i kroppen. NÀr vi stÀdar sÄ kommer nya energier igÄng och kan flöda pÄ ett bra sÀtt i hemmet. Det Àr ett stort Àmne och vi kan följa det slaviskt eller bara tÀnka pÄ vissa saker. Vet bara att det pÄverkar oss mycket hur det ser ut hemma av erfarenhet frÄn mina klienter som jag coachat bland annat.