Okategoriserade

Sexköparen utan pardon till världens barn

I förrgår såg jag en dokumentär om Filippinerna där barn säljs till vuxna män som köper dem för att utöva sex eller tortyr.

De berättade att barnen ibland kunde få gräva sin egen grav innan för att skrämma dem för de vill se skräck i deras ögon vid sex utnyttjandet. Det handlar inte om sex utan makt och sadism. 

Ursäkta men vad f**n har gott helt fel i dessa mäns hjärnor. Jag dömer inte vanligtvis människor och ser alltid en förklaring på deras uppförande men detta har jag knappt några ord till. Helt sjukt

Det är även väldigt små barn som enda ner till några månaders bebisar som män har sex med. De måste ha en liten penis men skadorna blir stora och de spricker i underlivet som kan döda barnet. Blir så arg så jag kokar, Grrrrrr Skulle vilja prata med dessa män och att de fick sina hjärnor skannade samt blodprov för att se vad de har för gener, för något helt galet är det.

Det är mammorna som säljer sina barn, söner som döttrar och alla ibland på en gång. Helt sjukt men de lever i fattiga förhållanden och har ibland inte så stora möjligheter till att försörja sig. Men att sälja sina egna barn, något som man vill måna om och försvara i normala fall. Vad har hänt med dessa människor när de lättvindigt kan låta vuxna sjuka män utöva dessa sjuka handlingar där de även till och med dödar barnen. 

Sexdriften är stark och handlar inte om kärlek utan endast kroppens begär att få en utlösning/orgasm och väldigt basal upplevelse. Den är hårt in programmerad från evolutionen för att vi ska föröka oss. Tänk er ett samhälle/värld om den inte fanns denna starka drift. En härlig och avslappnad tillvaro där många problem skulle försvinna och människor skulle slippa lida. Vid varje andetag vi tar så dör eller skadas någon psykiskt och kroppsligt av en människa eller fler som vill ha en njutning för stunden. Det är naturligtvis mest män som utför dessa sjuka handlingar för de har en starkare drift och är skapta så, tyvärr kan jag bara säga.

Tack och lov så finns det människor som jobbar med detta ute i världen och sätter dit dessa män som jag tycker ska bli medicinskt kastrerade och få långa straff. Där de gör en utredning på dessa män så vi förstår varför det händer så vi kan förebygga ute i samhället så det minskar men att få bort det helt är nog svårt. Inga barn ska behöva uppleva sådana grymma och onda upplevelser var det än händer i världen.