Okategoriserade

Vad är andlighet?

När du frågar personer så blir det olika svar beroende på hur de tolkar ordet från sin syn på livet.

Många tar det som religiöst men för mig så är det mer om att hitta sin egen inre kraft. Finna balansen och leva i nuet och njuta av livets små och stora händelser. Livet är en roller coaster och vi möter alla typer av saker som är upplyftande eller nedtagande. 

Livet är en utmaning och en skola där vi utvecklas för varje möte och händelse som vi får uppleva i livet. Om vi fastnar med offerkoftan på så stagnerar vi och får inte den utvecklingen som vi kanske behöver för att växa som personer. 

Andlighet är för mig att söka och finna min ande, mitt inre. Där finner vi paradiset för det är inte en plats någonstans utanför oss som många religioner pratar om. Dit vi ska sträva för att komma när vi dör utan vi ska finna när vi är här redan. Att ta hand om vår ande och kropp är vårt ansvar och ingen annans. Du är den viktigaste och speciella personen i ditt liv. Du är unik och en del av alltet vår fantastiska skapelse.