Okategoriserade

Kärlekshormonet ger oss ett lugnt och avslappnat liv

Idag känns det tungt för jag är så trött på män som bara tänker med det lilla huvudet.

Hur många vill ha sex 4 -5 gånger per dag, det blir ju bara en grej man gör och blir som kaniner. Den speciella känslan försvinner och allt går bara mekaniskt. De som har behov av även annan art så handlar det egentligen inte om sex utan dominans och makt. Många använder sex som ett spel och utnyttjar andra för sin egen vinning inom hela samhällets spektra. 

Jag vet att vi har olika behov av sex beroende på vår genetik. Det är nämligen genetiskt hur vi känner inför sexet. Därför vissa är sexmissbrukare och behov av många orgasmer och har svårt att stanna med en partner. Även ännu värre om de har genkoden för adrenalin kick behovet, oj oj….

Det mänskligheten behöver mest är närhet och beröring för att öka oxytocin. Vårt kärlekshormon som är viktigt för att skapa relationer, tillit, kärlek, omvårdnad, moderskänslor och sexuell upphetsning. Utan hormonet blir det ingen orgasm det påverkar hela vår sexlust.

Ju mera vi har desto mindre stress, depression och ångest. Det kickas igång genom beröring, kramas, gosa. All typ av beröring från din partner, vänlig kram, barn, sällskapsdjur. Kroppskontakten är viktig för alla för att få må bra.

Vi är flockdjur och behöver varandra för en god överlevnad. Krama på och dela med dig av värme och kärlek till de du möter i livet.