Okategoriserade

När kroppen inte vill som jag :(

Min förhoppning att åka på JT Foxx mötet idag grusades av min hälsa.

Det blev en vända med ambulans in till akuten idag efter pratat med vårdcentralen. Hade ont i bröstet och tungt att andas. Efter alla tester och prat med doktorn så blev det hemresa. Hjärtat kan bete sig tokigt när det är för lite blod i kroppen, blodvärdet idag 94. När ska det vända och orken komma tillbaka. Jag vill så mycket och har många planer på gång.

Jag jobbar med min bok bland annat samt förbereder en föreläsning om ämnet. Mitt nya tänk om livet och varför vi är som vi är. Vad som påverkar oss och det är mycket i livet. Från det vi kan se med våra ögon till det osynliga för våra 5 sinnen.

Precis allt i världen består av atomer som allt är byggt av och det vibrerar bara i olika hertz. Frekvens är bland annat ett uttryck för antalet svängningar per sekund. Ju fler svängningar per sekund, desto högre blir tonen. Frekvens mäts i Hertz. 1 Hertz = 1 svängning per sekund. 

Om du har två stämgafflar och slår an en av dem så börjar den andra att vibrera lika. Om vi ställer in gamla klockor med pendlar i olika takt så inom en snabb tid så har de synkat och börjar pendla lika. Den starkaste vibrerande energin påverkar allt omkring, så är det negativa energier eller positiva så blir det den energin som vibrerar starkast som påverkar allt omkring.

Så tänk er en folkmassa med goda avsikter som mediterar tillsammans med likasinnade frekvenser hur starkt det blir och som har gjorts efterforskning om i USA om meditation kan påverka i större skala. De satte många personer tillsammans på ett ställe och de meditera med fokus på kärlek och harmoni. Under tiden så sjönk våldsstatistiken runt denna stad. Att meditera varje dag gör så vi blir balanserade inom oss och det påverkar alltså även vår värld utanför oss.

Forskarna mäter dagligdags med mätinstrument ute i världen och ser när det händer större saker som 9/11 hur vårt tänkande om händelsen ger efter dyningar i energierna på planeten. En tanke är en energi, kommer berätta om en fysiker Michio Kaku hur han förklarar om detta.