Okategoriserade

Kärlek och omtanke till andra

Att bry sig om andra är en viktig del i mitt liv. Jag brinner för att göra förändring för de unga som växer upp. 

Gårdagen blev lyckad och trevlig men hotell mötet blev inte av för en del bloggare fick förhinder så det blir en annan fredag. Jag följde med Anne till hennes kontor för att fixa med en del saker istället.  

Tog bussen hem till Knivsta som tar typ 45 minuter. Satt och chilla och funderade på konceptet till projektet som jag ska var med och skapa. Det ska bli så roligt och kreativt att vara med och dra igång en verksamhet för unga som mår dåligt. Det kommer bli ett helt nytt tänk och hjälp för våra unga som är där ute och far illa.

Ikväll ska jag på en dejt inne i Stockholm 🙂 har varit singel rätt länge och har behövt tiden att läka och börja förstå mig själv. Efter två långa förhållanden där jag själv inte mådde bra, så blir det inga bra relationer heller. Hur vi ser på oss själva drar vi åt oss partners som bekräftar det vi tycker om oss själva. Min första sambo är psykopat men inte fullblodad men dock jätte jobbig. Han är pappa till mina fina söner som idag är 30 och 29 år.

När det gäller kärlek så får vi inte förväxla äkta med den som bor i byxorna för det är bara attraktion och sex intresse. Den äkta är att bry sig och ge närhet och finnas där vad som än händer. Dela med sig av sitt liv med tillit och respekt. Vackra ord kan vem som helst säga men vara bara tomma. Vill tillägga att vi kvinnor får många dick bilder utan att be om det. När ska män förstå att vi inte vill se den utan vi tar det den dagen det blir dags att ha sex.