Okategoriserade

Min magmästare får besök imorgon av doktorn

Herr Ågren vann över mig igår och jag stannande hemma 🙁 

Idag blev det i alla fall en tur till akademiska sjukhuset. Mina blodvärden hade sjunkit till 91 och en kvinna bör ligga på 120-130. Där av mitt sena inlägg. Resultatet blir att jag måste göra en gastroskopi undersökning imorgon, suck

Ville slippa göra det för har hört hur jobbigt det är med att de kör ner en slang med kamera ner i matstrupen. De får ge mig lugnande så jag är avslappnad i musklerna och så får jag försöka meditera om att jag går på en sandstrand i solskenet och hör hur vågorna slår mot stranden. Jag gjorde det en annan gång i en pressad stund. När jag krockat med min bil och blev fastspänd på en bräda med stödkrage och iväg körd med ambulansen. Ambulansmanen undrade hur det var med mig under färden för min puls och blodtryck sjönk jätte mycket när jag mediterade. Jag bara talade om att jag var på en mental charter för att lugna ner mig och klara av situationen. 

Berättar en annan gång om hur man kan påverka sitt blodtryck och puls med olika metoder. Inom NLP kallar man en metod för ankare. 

Jag återkommer efter en ny erfarenhet från vår sjukvård inom Uppsala län.