Okategoriserade

Promenad i ett färgforum

Höstens härliga färger är som en färgpalett 

Idag är det fint väder och solen skiner på oss. Behöver gå ut på en promenad och sitta ute och ladda batterierna inför höstrusket som kommer snart intågande. 

Hösten är en vacker årstid med alla sprakande färger men redan nu så har vissa träd tappat sina blad för den hårda torkan i somras. Så det blir nog inte lika sprakande färger i år. Mitt foto från förra hösten.

Sovit ganska bra och är tacksam för det 🙂 Efter lunch så bär det iväg på en tur, får se vad jag gör. Ska ringa yngsta sonen som åker till Japan imorgon med sin flickvän för de ska gå på bröllop. Ett gammaldags bröllop med dåtid typiska japanska kläder. Vilken upplevelse för dem. Det är en studiekompis från tiden i Budapest när de studerade där för att bli läkare. Kommer lägga ut bilder när de kommer hem från sitt äventyr.

Ta hand om er där ute och njut av dagen och stunderna