Okategoriserade

Vad är kärlek i livet?

Kärlek till dig själv och andra är en viktig livspuls för att känna dig balanserad

Vaknar upp från en konstig dröm och tittar på klockan. Yes, jag har fått sovit 7 timmar som jag inte är bortskämd med i vanliga fall. Dåligt med sömn ger oss ett mindre kvalitativt liv och kan skapa så mycket trubbel i kropp och själ. 

Idag ska jag fundera och jobba på ett förslag till en affärs bekant. Senare på dagen möta en vän för att coacha henne i livet. Hon behöver support och vägledning där hon står på väg in i en större förändring. Älskar att hjälpa andra.

Vad är kärlek i livet?

Vi är uttjatade om att uppleva och möta den fantastiska kärleken i livet som är berättat om på längden och tvären i böcker och på film. Det ger många kval i livet för vi tror det är fel på oss när vi inte kan hitta någon eller har inte förmågan att älska. Den viktigaste kärleken i livet är den till dig själv. Bli kär i dig själv för den du är här och nu. Se det lilla barnet inom dig, krama om det och säg att du älskar dig. Att älska och respektera dig själv är den bästa gro grunden till ett hälsosammare liv.

Ställer vi för höga krav på livet och strävar efter ett mönster som andra anser är lycka? 

Nyckel till livet är att leva i nuet ”mindfulness”och bara ta in det som är just nu. Njuta av stunden och uppskatta de små sakerna i livet. Det är ditt val om du vill leva eller bara existera. Öppna upp ögonen och se det fantastiska som faktiskt finns omkring oss.