Okategoriserade

Religioner är de missvisande eller Guds ord?

Oj det blev ett sent inlägg idag, sorry

Jag kom upp sent vid nio kände mig verkligen inte på topp men som Sadhguru säger. Jag vaknade upp som många inte gör i världen för de har somnat in i sömnen. Antibiotika kuren gör mig tröttare men bara 2,5 dagar kvar 🙂 

Efter lunch blev jag upphämtad av en affärs bekant för att titta på projekt i Uppsala som han vill ha hjälp med. Det låter spännande 🙂 ska undersöka saken och se vad som kan göras. Efter det så träffade jag en thailändsk väninna som jag träffade 2012 när jag flög till Istanbul min första gång. Lyssnade på hennes hjärtesorger och sedan hem för att reflektera och vila.

Hoppas att ni inte tappat orken att se mina inlägg. Jag ska ge mer tid till den och lämna spännande berättelser och kunskap om många saker jag bär inom mig.

Behövs religioner?

Religioner på gott och ont tillbaka i historien fram till nutid. Behöver vi en tro om något större än oss själva som vi kan be om hjälp från liksom en fader eller moder som vägleder oss. Många säger, det kan inte finnas någon Gud se bara hur världen ser ut men det är en komplex fråga. Vad är vår skapelse och vad är Gud för något? Religionerna är något som skapats av människan, genom våra profeter och de som kom efter. Jag skriver om detta ämne i boken och tar upp historien hur de byggdes upp inte det vi lärde oss i skolan och även ger våra skolbarn idag. Jätte spännande 🙂 Jag kommer ta upp det här också så håll i hatten..