Okategoriserade

När akuten blir ett populärt tillhåll

Fy sjutton när kroppen inte vill som jag VILL 

Oj oj blev sämre än jag trodde 🙁 har legat med feber som pendlat mellan 38 och 39 grader. Åkte in i söndags till akuten där jag blir liggandes inte i så många timmar utan väl omhändertagen. Inte lika många på infektions akuten som jag blev hänvisad till på grund av att jag hade feber. Fick antibiotika intravenöst och informerad mig om att de skulle vilja lägga in mig men platsbrist. De ber mig komma tillbaka dagen efter för mera antibiotika. Ja, så det har varit min helg och början på min vecka. 

Det här med blogga är nytt för mig och hoppas att jag snabbt blir varm i kläderna och får in en rutin. Tycker det är roligt att dela med mig av mina erfarenheter och äventyr som händer i mitt liv. Som mina vänner vet, är de med mig så händer det alltid något roligt. 

Vad blir dagens tanke? Att kropp och själ är en enhet och inte två som vården ännu ser den. Allt vi tänker om oss själva eller upplevt visar sig i vår kropp som rörelse mönster, hur vi talar, vår blick och hur vi bemöter andra. Jag kan snabbt läsa av en person när jag möter dem hur de mår och är som person. 

Idag blir det mer vila så jag blir frisk och full av energi igen 🙂 

Mitt foto på en sovande katt i Antalya. Jag älskar att fota också så jag kommer dela med mig av foton till er.