Okategoriserade

Livets små finurliga saker i det lilla och stora

Kvantfysik & medvetenhet 

Idag blir det en stunds eftertanke och funderande på mina texter till boken. Jag har kommit till att skriva om kvantfysik. Ett område som är rätt svårt att få till en bra enkel text så de flesta får kläm på det för det är min mening. Jag vill att människor ska få en uppfattning att livet är en fantastisk skapelse och vi påverkas av allt omkring oss ned till minsta partiklarna. 

Videon som jag lägger ut idag är om kvantfysik & medvetenhet. Titta på den så kan ni få en liten inblick i hur vi påverkas och uppfattar vår omvärld. Hur vi kan förändra våra liv stort i framtiden men börja redan nu att förstå vårt ansvar. För oss själva och vår omvärld.

Tankens kraft är enorm så var varsam vad du tänker på i livet. Det du fokuserar och tänker på förstärks i vår hjärna, medvetande och undermedvetna som skapar ditt liv.