Okategoriserade

Farväl är aldrig roligt

Katten som gav sig iväg på den sista färden

Vaknade upp med en tung känsla idag för igår var jag med om att avliva en sjuk katt. Jag blev då påmind om alla djur som passerat i mitt liv där jag varit med på den sista färden. Den värsta var att följa med två hästar till slakthuset där jag var med när de blev avlivade på ett väldigt dramatiskt vis. Det hände 1985 med tre månaders mellanrum. Jag förstod inte hur hårt jag tagit vid mig förrän jag brakade in i väggen 2013.

Tog en promenad idag ner till sjön och satte mig ner för att filosofera  i solen. Det var avslappnande att lyssna till det kluckande ljudet från båtarna och fiskarna som slog i sjön. Vinden rufsade runt i mitt hår och det fick mig att må bättre. Solen värmde lagom varmt och inte så stekhet som den varit denna sommar.

Härligt att vara ute i naturen 🙂