Okategoriserade

Förändringen i världen börjar med din personliga utveckling

Vi behöver en stor förändring i vår värld och den börjar med din personliga utveckling

Just nu så är mitt liv som en roller coaster som jag redan säkert sagt tidigare för mitt humör och hälsa går upp och ned… Men det är livet men dalarna behöver inte bli så djupa. Jag önskar att det skulle bli mera lugnt och ett mera balanserat liv..

Jag känner vissa dagar att jag vill släppa allt och gå vidare och lämna jordelivet. Andra dagar så vill jag hjälpa till med att förändra världen. Men jag lägger ingen börda på mina axlar… De unga är villiga till förändring och oroliga för vad som komma skall som de verkligen behöver också.. Men de gamla uvarna sitter på sina platser och bryr sig inte om framtiden för de är inte här då, när det typ skiter sig…… Tänker då nationellt..

Jag känner ett ansvar för jag vet en del hur det kommer bli i framtiden nationellt på grund av mitt clavioranta liv. Det kommer bli stora utmaningar som de framtida generationerna ställs inför. Men vad kan lilla jag göra i nuet???

Jag vet att det vi gör i nuet påverkar vår framtid.. inget är helt 100% förutbestämt. Om vi förändrar nuet så förändras framtiden för inget är statiskt. Vi lever i en energivärld där vi kan förändra vår framtid med hur vi lever, känner och tänker..

Vår skapelse är något vackert där vi i dagsläge inte förstår hur allt är uppbyggt och skapats ännu. Vi har vägletts av personer som försökt sig på att förstå det gudomliga i världen och livet… Människan behöver en djupare kunskap och kärlek till det gudomliga…Det vi har fått till oss hittills är gamla berättelser och texter som börjar bli lite ur tiden.

Vad ska behöva hända för att få mänskligheten att verkligen bry sig om sin framtid på vår planet??? Förändringen börjar med oss själva. Om alla förstod att vi behöver börja med vår egen förändring och personliga utveckling. Där många har tappat bort sig själva och behöver finna sig själva för att kunna gå vidare i sin utvecklingen och vår framtida liv på vår planet.

Jag känner mig typ redo att lämna och låta andra bekymra sig över dessa frågor för jag behöver inte se resultatet… Det är ok att gå vidare… Men i nästa andetag så har jag så mycket att berätta om och vill nog lämna några spår efter mig för att hjälpa alla nästa generationer..

Ta hand om varandra och ta ansvar för ditt eget agerade mot andra människor… Med det menar jag inte att utplåna dig själv för att hjälpa andra. Det bästa för vår överlevnad är att ”älska dig själv för den du är och att finna dig själv” Det är den viktigaste handlingen i livet..

Behandla andra som du själv vill bli bemött…………………