Okategoriserade

Äntligen så har solen och värmen kommit så vi kan ta en fika ute

Jippi solen skiner på oss och vi kan njuta ute i solen med en kopp kaffe

Livet rullar på och solen lyser på våra frusna kroppar som långsamt börjar tina upp från vintern som hållit i långt in på våren. Oh som vi har längtat efter värmen och fina soliga dagar.

Jag har suttit ute i solen och läst på en jättebra deckare som är i min smak på hur man skriver. Jag är kräsen och börjar ibland läsa böcker men slutar efter några sidor för den faller mig inte i smaken. Ska låna nästa bok han har skrivit nu i veckan. Han heter Guillaume Musso och har skrivit många böcker som översatts till många språk..

Glömde bort tiden och har nu bränt mig på bröstet för jag hade ett linne på mig med smala axelband, suck Brukar inte bränna mig men nu så gjorde jag det.. Inte bra för huden men va sjutton gör det när jag snart är 64 år…

Ikväll så är det Eurovisionsfestivalen och jag ska titta för det är liksom tradition att uppleva för då har våren verkligen kommit. Går på mina korta promenader och följer hur grönskan börjar ta fart och med det då också min allergi. Jag tar det för jag har längtat så efter värmen och se hur naturen exploderar i alla möjliga gröna färger. Där fåglarna har fullt upp med att sjunga och för att hitta en partner för säsongens ungar.

De har ett enkelt liv.. de ska finna en partner och föröka sig och deras ungar är flygfärdiga redan i år och klarar sig själva. De kommer tillbaka till norden och finner en partner och förökar sig och ser till att de överlever och får dem att börja klara sig själva. De behöver inte tänka på alla problem som vi har med allt. Där vi står nu i världen som är en orolig tid och att något brakar löst mera är en fråga om när, mera än om…

Jag tar en dag i taget för min ork går upp och ned. Njuter just nu av att bara vara i solen…