Okategoriserade

Världen brinner snart och vi står där och undrar vad hände? Är vi för sent ute för att förändra vår framtid?

Världen är instabil och jag försöker chilla i vårvärmen och bygga upp min hälsa

Vi får inte förglömma vi lever på en planet i ett oändligt universum som har gett oss möjlighet till att leva här. Alla förutsättningar matchar för möjlighet till liv ned till minsta subatomära partikel.. Ta tillvara på din tillvaro och skapa dig ett bra liv..

En ny vecka går mot sitt slut och våren vill inte komma fram på riktigt. Alla blommor och djur som kommit hit för att börja sin nästa kull av ungar osv kämpar på i kylan som åker jojo… Jag tar en dag i sänder och gör det bästa av allt.. Oh, vad jag längtar efter värmen och solen som ska tina upp våra vintertrötta kroppar och vår själsliga sida som hålls som en spänd pilbåge just nu pga allt som händer i världen. Vi lever just nu i en ostabil tillvaro där vi försöker leva så normalt det går. Men många far illa i hela världen och kämpar varje dag för att få tillvaron att gå ihop..

Orättvisor i världen där vissa vältrar sig i lyx..

Där vissa vältrar sig i massor med pengar som de aldrig kan leva upp för det väller in nya pengar hela tiden. Jag blir upprörd och har alltid känt så i hela mitt liv. Tycker verkligen illa om orättvisor men livet och samhället går inte att ändra på. Vi kommer alltid ha de rika och de fattiga och spelar ingen roll hur mycket vi kämpar på för att radera detta.. Det är omöjligt

Krigets fasor i nutid och tillbaka i historien, När ska vi lära oss att krig är inte lösningen till en bättre värld…

Om vi ska titta på det krigiska som händer nu på flera fronter och länder där spänningarna byggs upp är oroande. I historien så har vi alltid haft olika krig och utmaningar mellan länder, kungar och de religiösa frågorna. Det kommer fortsätta för mänskligheten har inte insett att vi är ett gäng apor som springer omkring med kläder i en flock och tror vi är så smarta… Vi agerar och beter oss väldigt primitivt med alla instinkter som en flock har..

Vårt flockbeteende som ligger djupt rotat i vårt DNA från generation till generation

Jag brukar titta på hur folk beter sig när jag är ute på stan och rör mig omkring samt lyssnar på alla nyheter som vi matas med varje dag. Nya dödsskjutningar nästan varje dag eller sprängningar och jag blir så trött och tänker men Herre Gud det behöver bli en stor förändring.. Men politikerna står och kliar sig i huvudet och vet egentligen inte vad de ska ta till för metoder för att få en förändring i vårt kära avlånga land Sverige.

Sverige och Europa har fått stora förändringar pga den stora invandringen från andra länder

Den förändring vi fått pga all invandring kommer inte avta utan att öka…. Vad göra för att alla ska få må bra? Sverige är som en curlande förälder och vill så gott det går att bemöta alla med ett gott hjärta men det fungerar inte. Tänk bara på hur ett litet barn utnyttjar sin makt över sina föräldrar… Att fostra ett barn med den metoden går inte bra… detsamma med invandringspolitiken vi haft hittills. Hur mår egentligen alla som kommit hit för att få ett mera fredligt och ekonomiskt bättre liv? Hur har samhällena och länderna blivit för det gäller inte bara Sverige utan flera länder i Europa som har stor invandring.. I snar framtid så kommer det bli stora förändringar och ekonomiska problem och det kommer skapa mycket problem framöver. Detta som händer i Europa nu har vi ingen erfarenhet av som pågår utan vi står med ett stort frågetecken i ansiktet och hoppas på att det ska lösa sig till det bästa. Men det gäller att inte bara sitta och titta på medans allt springer förbi oss i 110 km.

Livet på vår vackra planet Tellus kommer bli förändrat framöver.. Är ni redo?

Europa kommer bli mera invaderat av många olika nationaliteter i framtiden än vad som är nu pga av miljöförändringar, krigiska situationer och ekonomiska orsaker. Men resultatet blir att även Europa kommer bli problematiska områden i framtiden med ekonomiska problem, våld och korrumperade regeringar och samhälle osv. Vi står inför stora jobbiga och utmanande liv i framtiden..

Att veta vad som komma skall är inte roligt alla gånger men samtidigt en fascinerande tillvaro

Jag visste redan sommaren 2021 att Sverige skulle gå med i Nato av någon anledning som jag har berättat om tidigare. Jag visste redan 2017 om att det skulle komma ett virus som skulle påverka mänskligheten stort.. Jag är claviorant tyvärr.. inte roligt alla gånger. Jag vet om många saker som kommer hända framöver och jag vet inte om jag vill var kvar och uppleva alla dessa stora förändringar.

Ni får tänka på att jag kommer från en helt annan tidsera när världen fortfarande byggdes upp från andra världskriget och alla ville tjäna pengar och bygga upp en ny tillvaro. Där människor var trötta på att kriga. Andra världskriget slutade 1945 och jag föddes 1959 alltså 14 år efter krigsslutet.. Jag har varit med om stora förändringar under mitt liv men de som föds nu kommer få ännu mera större förändringar i en snabbare takt under sina liv. För tekniken och kunskapen om hur allt är uppbyggt och skapt kommer upp i dagen.

I gott och ont så kommer livet att levas så långt ifrån hur vi lever idag..Ta tillvara på vad du har idag och klaga inte över småsaker utan känn att varje dag blir en del av historien för de som kommer leva i framtiden…

Lämna aldrig någon i vrede eller somna osams för vad väntar oss en ny dag där tiden inte finns utan allt är ett och skapelsen finns i flera dimensioner. Livet är något större än vi kan förstå.. Öppna upp blicken istället för att strirra ned och tro att världen snurrar kring dig….

Kärlek till alla medresenärer på vår planet som antingen ger oss möjlighet att leva här eller kan förinta oss i ett ögonblick. Lev ödmjukt istället för att vara girig och dömande mot andra som gör sitt bästa att leva här på jorden…

Tacksamhet är stort