Okategoriserade

Ska porrindustrin verkligen få styra våra sexliv? NEJ….

Porrfilmer skapar ett hårt sexliv bland människor och speciellt i dejtinglivet

När kvinnor pratar om att det våldsamma sexet ökar i dejtinglivet så håller jag bara med för männen är så fokuserade på sin egen upplevelse och struntar i hur det utvalda offret upplever det hela. Jag har upplevt det själv och det är så värdelöst och jag blir så arg på mig själv samt på den dåliga erfarenheten. En gång var jag så arg att jag slog knytnäven i den kaklade toalettväggen när jag kom hem.. Grrr

Har även upplevt andra dåliga erfarenheter som jag berättat om tidigare.. Höll på bli våldtagen i ett muslimskt land. Jag fajtades för min värdighet för jag tänker aldrig bli så utnyttjade. Fick blåmärken på kroppen, halsen och tungan var öm. Trodde han skulle bita av min tunga… Jag var med på noterna först innan han spårade ut med en våldsam attityd och jag sa NEJ men han var inte kontaktbar….

Vad vill männen egentligen uppleva och skapa för dem själva. De tror även att kvinnor vill bli våldtagna. En ung man sa det till mig en gång och jag undrade om han förlorat sitt förstånd? Jag blev arg och förklarade hur det hela ligger till. En kvinna vill uppleva passionerad sex men det innebär inte våld och förnedrande sex..

Passionerad sex är att kvinnan känner att mannen verkligen vill ha sex med dem och med en närvaro där de visar sin personlighet. Inte att de rattar lite på brösten och pillar en kort stund eller en intensiv stund på klitoris. Och tror att de kan bara stoppa in sin bästa vän efter det… Har sett filmer när de visar typ denna form av dålig sex. Jag får ett skrattanfall och tänker OMG stackars människor. Har även själv erfarit dessa dåliga erfarenheter. Jag hoppar över dessa äventyr för det ger ingenting…

Männen behöver gå kurser i hur kvinnor vill uppleva sin sexstund och hur kvinnokroppen fungerar . Kvinnor behöver gå kurser i hur männen fungerar osv… Ibland så vill vi bara ha sex och en orgasm om den infinner sig. I ett samtycke är det, OK.. Där vi inte vill ha närhet men det får inte finnas våld och förnedrande beteenden.

Hårdare sex bland dejtande är inte ok.. Kvinna/man stå på dig och säg NEJ… Du är värd bättre än dessa dåliga sexupplevelser.. Männen behöver se över sina sexliv och vad de egentligen håller på med.. Porrfilmer är inte svaret på ett ”normalt” sexliv.. Ta ansvar för era beteenden…

Lyssnade på TV 4 om hur dejtandet och sexlivet har blivit så hårt och okänsligt. Vart är vi på väg? Varför låter vi det hända? Ska porrbranschen få styra vårt sexliv? En man nämnde om hur hårt det blivit men kommer inte ihåg nu vilken kompetens han har. Han sa att det finns porrfilmer som visar hur männen utför analsex och sedan ska kvinnan utföra oralsex med lemmen som varit inne i ett anus. Jag höll på att spy upp min frukost. Men det var nästan att jag var tvungen att gå till toaletten och spy när han sedan säger att de visar hur en man trycker ned sin manslem djupt ner i halsen på en kvinna så att hon spyr. De borde prova på själva hur det känns att få en stor lem ned i halsen. Kräkreflexerna har vi för att skydda oss själva från att inte sätta något i halsen..

Men va sjutton????? män vad har ni för ramar i era sexliv??? måste det vara sådana ytterligheter för att ni ska uppnå någon typ av njutning…..

Vet ni vad detta handlar om??? Jo, ett missbruk precis som alla andra droger i livet…. Det handlar inte om att ha en njutbar sexstund tillsammans med en partner.. Det handlar om kontroll, dominans och att få en kick där ribban måste höjas varefter du kör på i detta spår…

De unga männen tittar på porrfilmer för mycket och tror att sexlivet är så och ger sig inte själva tid att känna efter själva vad de egentligen vill uppleva. Är det bara en utlösning och en hisnande känsla av att göra något syndigt.. så kan de fixa den själva och inte besvära en hen som blir utsatt för en dålig erfarenhet..

De behöver läsa på och våga prova på mera känslosam sex och med det menar jag inte en relation osv utan en närhet där man känner in motpartner för tillfället. Tantra sex som handlar om att ta in motpartnern med andning och titta in i varandras ögon osv. Att andas i samma takt och verkligen känna in den andras sexuella stund. Sex är inte bara att få en orgasm eller att just bara ha sex. Det är så mycket mera.

Ta er tid att verkligen känna in dig själv och din motpart du har framför dig. Det kan vara en person du bor med, älskar, känner en stark attraktion till osv. Människor är inte bara ett kropp som ska utnyttjas för att själv få en orgasm osv

Ta ansvar för er egen upplevelse och utnyttja aldrig någon för att du är så ”kåt” och behöver en sexstund. Männen som tittar för mycket på porrfilmer och kör på i det spåret behöver höja ribban för att få samma vällust som första gången. Lika som vid användande av droger… för detta är ett missbruk och inte ett hälsosam livsstil för dem själva och motpartnerna de möter i livet.

Tänk efter vad vill du uppleva och våga säga nej när det inte känns bra för dig själv. Ta hand om er själva kvinna som man.