Okategoriserade

Är envishet en bra egenskap eller dålig?

Om jag inte vore så envis så hade jag inte varit kvar på denna planet längre. Jag tycker att envishet är en bra egenskap..

Idag är det krock i mitt inre och en fajt för jag käner mig mentalt redo för att göra så mycket saker men kroppen säger.. Nähe du,, men jag sparkar bakut mentalt och trilskas på som en envis åsna..

Mitt hb har förmodligen sjunkit en del för nu börjar jag bli svimfärdig när jag rör på mig för mycket typ går i trappor eller går för fort. Grrrr är arg över det och vet att om det inte blir bättre innan denna vecka är slut så blir det sjukhuset igen för att få blod, suck

Ja ja det är i alla fall fint väder idag och det får mig att må bra mentalt och känna hopp. Ska försöka ut på en kort långsam promenad, jag får se hur det går med den saken. En trevlig sak idag är att det kommer en matleverens som jag beställt från ICA samt det blir tvättstugan. Inte lika roligt då att göra men ett måste. Hoppas allt kommer gå bra utan att jag svimmar 🙂