Okategoriserade

Ytterligare en dödsskjutning och denna gång av en känd rappare Einar

Ytterligare en dödsskjutning vaknar man till när nyheterna rullar igång på TV på morgonen unga Einar

Denna gång en känd rappare en ung man på bara 19 år som heter Einar. Det var inte så länge sedan han utsattes för försök till kidnappning. Även ett utfört där han förnedrades samt rånades.

einar

TV4 Politiker

Sedan sitter en panel i TV 4 av politiker som pratar i munnen på varandra och skäller om att det beror på att det blivit större klyftor mellan de rika och de mindre lyckligt lottade i samhället. Sedan säger de i samma andetag att de vet verkligen inte vad de ska göra eller ta till för metoder för att stoppa eller i allafall minska denna utveckling. Längre och hårdare straff är inte svaret men behövs också.

Detta problem går djupare och politikerna borde verkligen ta sitt ansvar över situationen men de är bara ute efter att få röster i valet så de fokuserar på fel saker för att få bukt med problemet. Eller så är det verkligen så illa att de säger att de vet inte vad de ska..

Att begrava sina unga pojkar

Sorgligt att föräldrar ska behöva begrava sina pojkar unga män. De har inte ens hunnit påbörjat sina liv på riktigt. Tänker även på förövarnas föräldrar som också typ förlorar sina barn. Men på ett annat sätt där även skam ingår. Vilket sorgearbete att leva med att veta att ens son har skjutit en ung man till döds.. Oerhört smärtsamt för då handlar det om många känslor och skammen är störst..

Skolornas uppbyggnad

Det finns lösningar och de är många och inte bara en. Mycket handlar om hur skolorna är uppbyggda. Samhället behöver fånga upp de vilsna pojkarna i tidig ålder. Inse fakta att vi är inte barn så långt upp i åren längre som förut. Utan de unga kliver in i vuxenvärlden alldeles för tidigt innan hjärnan är färdigutvecklad som typ är i 25 års åldern.

Jag har skrivit om detta ämnet förut men blir aktuellt igen när det blir flera och flera dödsskjutningar.