Okategoriserade

Var och en är sin egen lyckas smed

Under denna period som har varit med Pandemin så har det inte varit lätt för någon människa.

Det ser ut som om ekonomin har drabbat alla ung som gammal rik som fattig. Man kan på något sätt säga att ingen har haft makt över pandemin. I dessa tider förstår man värdet av att spara pengar så att man har en buffert för dagar då man behöver pengarna som bäst.

Vi har alla sett hur det har gått för flygresor och hotell världen över. Hotell har fått stänga ned helt och hållet och båtar som var fulla blev helt tomma. Det blev enorma kostnader för företag som driver sådana lyxbåtar och hotell. Samt alla flyg som ställdes in under en längre tid var också mycket kostsamt. Inte nog med att företagen fick det sämre så blev folk även arbetslösa. Detta fick förödande konsekvenser av hela vår jord under en för lång tid.

Äntligen börjar allt återgå till det normala hoppas vi allihopa. Just för att det kan ske saker som vi inte har förväntat oss är det av stor vikt att vi har en buffert med sparade pengar både som privatperson och som företagare. Götaenergi.se har bra priser när det kommer till el och därför bra att göra ett avtal med dem för att på något sätt kunna spara in till en buffert.

Det finns även filmer där man visar vad som skulle hända om all energi från jorden försvann hur skulle vi då leva? Det skulle först innebära att ingen kan ta ut sina pengar från några banker då även bankerna är elektriska. Vad hade då hänt med alla energibolag om all el från jordens yta hade försvunnit. Vi hade då gått tillbaka till 1700 talet allihopa och verkligen börjat om från början. Vi skulle inte ha någon el alls och inga mobiler.

Vi skulle inte ens kunna använda avancerade maskiner på sjukhus eller i industrin. Då hade nog bönderna haft det bäst ställt om vi blev av med all energi. Första året skulle det bli kaos sedan skulle folk komma på nya vägar att leva. Det är något jag verkligen inte hopps då energi och el är allt just nu. Bara detta inlägg jag nu kan skriva handlar om el så vad vi än gör behöver vi elen så länge vi lever.