Okategoriserade

Min dåtid känns som en gammal utsliten bok

Nattliga tankar och försök till att underhålla mig i värmen

Natten har bestått av att jag försökt underhålla mig med något som jag inte skulle bli för pigg av. Men för att inte bli uttråkad eller att Herr Ågren skulle komma på besök så har jag bland annat mediterat och lyssnat på den indiske gurun Sadhguru som kommer med många visa ord.

Skrivit listor över saker jag behöver göra och vill göra framöver. Jag har slutat att älta gamla saker för dåtid känns som en gammal utsliten bok där sidorna börjar ramla ut och vissa rader har bleknat bort. Jag har lämnat den i hyllan och börjat på en ny bok som är min framtid.

Jag trodde jag skulle somna direkt utan problem efter min stora ansträngning som jag gjorde igår men ack nej då. Kroppen kom nog in i en stress som inte släppte helt utan jag blev så spänd i alla musklerna för jag kände att sängen var extra hård där jag låg och sprattlade i värmen.

Äntligen vid typ 3-4 tiden så sjönk tempen och blev mera human. Somnade till vid 7 och vaknade efter 1 timme från en dröm som handlade naturligtvis om att packa och resa där jag håller på att missa någon typ av transportmedel som jag alltid gör när min kropp och själ är stressad på något sätt.

Hoppas att jag kan somna ikväll och få en god nattsömn så kroppen hämtar igen sig. Jag känner träningsvärk som säkert blir värre imorgon för det brukar typ bli värst andra dagen efter. Japp, känner idag att jag har en kropp och att åldern tar ut sin rätt, suck