Okategoriserade

För att gå framåt i livet behövs bra planer med starka inriktade mål

Filosofera över framtidens upplägg och planer 

Gårdagen var skön med lite regn och ruskväder men jag saknade bara lite åska för det är så mysigt när det dundrar på. Andra tycker det är otäckt med åska och jag tycker det är ett fantastiskt skådespel och naturkraft…

Förmiddagen idag gick åt till en rätt lång promenad där jag stannade upp på närmsta matbutiken och handlade några saker. Ryggsäcken inte så tung denna gång men det blev ändå som ett styrketräningspass. Jag har gjort lite magövningar också i förrgår och det känns i magen men med en härlig känsla för då känner jag att det finns muskler där, ha ha

Resten av dagen går åt till att filosofera över framtida planer samt att skriva på med vissa saker som jag håller på med.

Ha en underbar sommardag och lev i nuet. Jag lyssnade på en guru i morse och fick en bättre förståelse över hur viktigt det är att verkligen ha uppsatta mål i livet och inte hoppa mellan olika saker man vill göra.

Man går inte framåt då utan är som en båt ute till havs med varken segel eller åror som guppar omkring. Där man kan stöta i grynnor, åka tillbaka där man kom ifrån början eller krocka med andra båtar eller bryggor. Med det menar jag att dessa saker är de svårigheterna vi drabbas av i livet som kommer utifrån och som bara liksom slår till.. Intressant för det är lite typ som för mig.. Jag går inte med bestämda steg mot ett mål utan vill mycket och ändrar mig osv..

Ska börja sätta upp bestämda mål nu och börja med långsiktiga och kortsiktiga mål.