Okategoriserade

Midsommarhelg och vädret blir som vanligt lite till och från.

Midsommarhelg intågande och humöret går i blues tempo idag

Idag så är det en låg dag och livet går i ultrarapid men många tankar om allt möjligt. Det är bara att gilla läget och låta tiden gå.

Jag kommer lägga tid på mitt skrivande så jag har något vettigt att göra när humöret inte vill vara uppåt utan mera lågt. Jag brukar säga om man har en sådan dag låta det vara och imorgon är en ny dag. Jag kanske till och med känner mig bättre redan under dagen..

Funderar på vad jag ska ha på mig imorgon när det bär iväg in mot vår vackra huvudstad. Vädret kommer vara lite lurigt enligt väderprognosen så det blir paraply och lite mera varma kläder inte direkt en liten söt sommarklänning. Typiskt midsommarväder kan man säga.

Jag har tid att tänka och packa imorgon och tar då lite lediga dagar från bloggen för jag blir kvar i stan och kommer njuta av att få se Stockholm för vi kommer hitta på olika saker.

Kom att tänka på att jag förlovade mig med min senaste sambo på midsommarafton i Thailand 2006 och då var midsommarafton den 23 juni som också var mina föräldrars bröllopsdag 1956. Honom lämnade jag 2012 alltså 6 år senare och det blev nästan 9 år tillsammans.

Njuter av sommaren annars och bara är just för tillfället för min kropp och hälsa tillåter inget annat. Ta hand om er och stressa inte över alla måsten för vad spelar det för roll om allting inte är perfekt. Många som följer andra på media tror typ att alla andra har ett fantastiskt liv som bilderna kan visa men det är bara bilder inte sanningen alls.

Trevlig midsommar för de som firar denna högtid och till er alla andra. Ha en trevlig helg och passa på att vila och bara njuta av att du är du..