Okategoriserade

Behövs ett nytt tänk om livet och världen där religioner kan komplettera men inte styra folket?

Vaknade för tidigt idag och insåg att våren dragit iväg och lämnat oss i kylan

Vaknade alldeles för tidigt idag typ 04:20 och kunde inte somna om, suck Försökte alla knep men det gick inge bra. Tittar ut och inser att det är ett riktigt bakslag på våren som var på gång med vårblommor och fågelkvitter. Fy det är faktiskt snö på gräsmattorna.. inte roligt 🙁 Jag som längtar så efter sol och vår som jag förmodligen inte är ensam om.

Näe nu snöar det utanför mitt fönster och jag kan hålla mig för skratt. Det gör inget direkt sådär för jag har tvättstugan idag. Japp på annandag påsk där kristna firar att Jesus lärjungar såg honom efter hans uppståndelse som sagt jag firar inte kristna högtider.

Ett nytt tänk om vår skapare

Jag är religionsfri men troende på en skapare/skapelse men då på kvantfysik tänk. En energi värld där allt är ett. Det finns inga gränser utan det är vi som är begränsade för vi har bara våra fem sinnen som är som ett filter. För vi skulle inte mäkta med att kunna ta in allt som finns därute. En del har typ som ett sjätte sinne och kan ta in mera saker. Jag är en av dem och det är faktiskt lite jobbigt ibland.

Därför är det viktigt att behandla dig själv och andra bra för det vi känner och tänker på förstärks inom oss och i vår omvärld. I framtiden kommer vi kunna ta in mera med hjälp av AI och genom att tekniken går väldigt fort fram. Undrar om jag hinner med att få uppleva det innan jag lämnar moder jord.

Det fortsätter att snöa ute, suck inte roligt. Nu ska jag inta en frukost till för den första blev vid femtiden imorse.

God fortsättning på påskledigheten