Okategoriserade

En av mina favoriter pratar om We found the key to everything

De nya tiderna vi är på väg mot där en av mina favoriter Gregg Braden berättar om skiftet. Titta på videon som jag lagt med idag

God morgon 🙂 idag vaknade jag kring 3 på natten och kunde inte somna om. Helt omöjligt och det är nog för idag så flyttar jag ifrån Uppsala. Känner lite vemod men ändå bestämd att jag gör rätt är liksom klar med den delen av mitt liv och ett nytt kapitel börjar. Tack och lov så är min handled mycket bättre idag men inte helt bra får tänka på hur jag bär och fixar under dagen.

Idag lägger jag in ett klipp från Youtube där en av mina favoriter pratar, Gregg Braden. Han berättar om skiftet som håller på att hända och som hållit på ett tag,

Han talar om typ samma saker som jag berättar om. Lyssna till hans intressanta. We found the key to everything

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=K2xW97KxE-I[/embedyt]