Okategoriserade

Joe Biden vann och det blir en turbulent tid nu framöver i USA

Joe Biden blev vinnare av den dramatiska räkningen

Måndag och en ny vecka med saker som måste fixas under veckan. En sak som jag ska göra kan resultera i att jag kanske behöver opereras… INTE roligt.. Gäller och ha is i magen och ta det lugnt.. Jag gillar inte att åka till sjukhuset pga mina tidigare besök känner liksom att det räcker. Speciellt nu också när covid-19 härjar runt..

Vilka känslor som svallar i USA efter att Joe Biden blev vinnare av den dramatiska räkningen. Tur för USA samt världen att han kommer ta över i januari. Orkar han hålla tempot och trycket för allt som kommer hända under dessa 4 år? Det kanske blir som jag skrev om tidigare att Kamala Harris blir den första kvinnliga presidenten för att Biden inte orkar.

En historisk händelse som det redan är med att en afroamerikanska/indiska blir vicepresident. Ett stort steg för folket i USA som säkert många inte tycker om men det är förmodligen det som behövs för att vända skeppet som håller på att segla in i en stor storm.