Okategoriserade

Kyrkans makt där pedofiler får härja fritt.. vad skulle Jesus “Yeshua” sagt till dessa herrar?

Bland alla mina kommenterade inlägg så är den från påsken jag skrev 2019 mest kommenterad och rätt många har frågat om det kommer en uppföljare. Här kommer en uppföljare..

Jag tog även upp om att är det inte dags att ändra på vår livssyn och kliva ut ur garderoben och börja inse att vi behöver utvecklas. Börja skapa en sund och trovärdigt liv där vi kan forma våra liv och känna en tröst i den hårda värld vi lever i. Speciellt nu när vi verkligen utmanas i Corona tiden där viruset nu börjar ta fart igen.

Många har tappat bort sig och känner sig villrådiga utan en tro på något större än oss själva. De gamla skrifterna är så uttjatade och det är svårt att ta till sig dessa sagor när vi blir mera utbildade och forskarna kan förklara saker på en annan nivå.

Jag är helt övertygad om att våra profeter hade en typ av kontakt med den allsmäktiga energin. Men berättelserna blev färgad av att de var i slutänden en enkel person som levde livet som begavs då. Dåtidens kunskap och intellekt var inte så högt. Forskarna kan idag kan förklara hur allt är uppbyggt på kvant fysik nivå och det är kittlande insikter och gör mig så lycklig. Framöver så kommer vi förstå ännu mera och kan då bygga upp ett nytt tänk om världen och vår allsmäktiga energi. “GUD”

Vi får inte förglömma att de flesta människor i världen är följare i flocken och är i behov att ha något att luta sig emot när det stormar i livet. Känna en närhet till vår skapare och få en mening med varför vi är här.

Vem var Yeshua? 

Yeshua hans riktiga judiska namn”Jesus” var en enkel person som hade förmågan att ta in den allsmäktiga energin och ville förmedla det till folket. Hur kan man enkelt berätta något så fantastiskt så att alla skulle kunna ta till sig allt. Det blev ord som kläddes i enkla berättelser så alla skulle kunna förstå. Han stod upp för de svaga och ratade i samhället för i ”Guds” ögon så är alla lika.

Han var en rebell som fortsatte i Johannes fotspår. De motsatte sig den religion som styrde då, Judendomen. Religionen ratade de utsatta och sårbara som Yeshua stod upp för. Han visste att det fanns ingen skillnad på oss i vår rena energi vi består av. Rocken vi lånar här på jorden ”vår kropp” ser olika ut för att vi skapats efter förutsättningar till överlevnad från närområde. Därför olika utseenden osv..

Om han skulle kunna kommentera hur allt blivit och varit i historien så skulle han protestera högt. Speciellt över dessa utsmyckade kyrkor med alla färggranna dyra kläder samt alla brott som begåtts/begås under kyrkans vingar. Där de högre ledarna inom kyrkoväsendet utnyttjar unga pojkar för att få en stunds njutning. Är det att bry sig om sin nästa i kärlekens tecken? De är bara ynkliga, förtappade och svaga i tron om kärleksbudskapet som Yeshua talade om. De gömmer sig bakom en ridå av all prakt och tycker sig ha rätten att begå dessa illdåd. De är i mina ögon en djävul i prästkappa och borde bli av med sitt ämbete och lämna kyrkliga uppdrag.

De som har skapat religionerna är efterföljarna och inte profeterna. Det är starka ledare som har drivit sina personliga åsikter under en lång tid som format de Abramistiska religionerna. Politik på hög nivå där de bråkat om hur alla regler ska följas samt skapat nya. Jag har inte mycket till övers för dessa herrar.

Religioner är skapat av män för män. De har tystat kvinnorna för att de är rädda att tappa makten.

Många väntar på att Jesus ska återvända och tror stenhårt på det. Jag tror att de skulle bli chockade över vad han skulle tala om för dem och i slutänden bli förskräckta över hans vrede över vad han tycker om religionen som är skapad efter hans död.

Jag har så mycket mera att säga i denna fråga men det blir för långt här på bloggen.

Ta hand om er alla där ute i vimlet där livet passerar fort förbi. Ta tillvara på alla stunder och inse att allt som händer oss är en utveckling. Livet består av förändringar hela tiden jobbiga som fantastiska..

Andas väl och balansera ert inre varje dag för det vi känner och tänker på skapar vi mera av i vår inre och yttre värld. Balansera er på morgonen innan frukost, mitt på dagen innan lunch och innan ni sover.