Okategoriserade

Alligatorn i mitt knä var en speciell stund i livet

Idag blir det mera av att packa och fixa hemma samt komma underfund med vilka saker jag kan göra mig av med.

Jag har bantat ner mina ägodelar var efter jag flyttat och personlighets utvecklats.

Är ingen samlare eller har ett stort begär på saker för i slutänden får vi ändå inget ta med oss när vi dör. Lämna vidare till nästa generation som ska gå igenom alla saker är inte ok utan vi äldre behöver göra det själva. Det kan vara läkande och nödvändigt för att släppa vissa saker från livet. Att slänga är en härlig känsla och om vissa saker är ok ge bort eller sälja på loppis.

Har ingen inspiration att skriva om något speciellt idag utan tar det lugnt.

Delar med mig ett foto från ett minne i livet..

Ta hand om er alla där ute

En rolig bild på mig från 2005 tror jag när jag var med min dåvarande pojkvän/sambo på någon av kanarieöarna. Minnet börjar svika eller helt enkelt känns oviktigt att komma ihåg. Känslan av att hålla i alligatorn minns jag 🙂 Ovanryggen var som ett hårt skal och undersidan kändes typ som en gummistövel. Tur att gapet var igentejpat, stackars lilla djur som skickades runt till de som ville på ett Zoo vid ett reptiluppträdande. Klappade även en stor boaorm men min sambo gick undan för han är jätte rädd för ormar.

Hmmm färgade mitt hår väldigt mörkt på den tiden.