Okategoriserade

Sexköp av unga pojkar är mera vanligt än av unga flickor

Livet rullar på ute på landet och de vardagliga sysslorna gör jag med rutin och har många funderingar om livet nu och in framtiden för mänskligheten.

Lyssnade på en kort dokumentär idag om de unga utsatta killarna i den mest känsligaste ålder typ från 13 – 17. De som säljer sin kropp men även som utsätter sig för sexövergrepp utan att ta betalt. Det är flera unga män än flickor som gör det och det är en stor efterfrågan på unga män och inte flickor.

Varför pratas det så tyst om det eller görs något åt den saken? För det är männen som köper dessa unga pojkar och har inget intresse eller önskan om att bryta detta mönster. Det är den vanliga vardagliga mannen i samhällena som gör det, vilket sexköp det än handlar om och inte den udda typen som de flesta tror att det är.

De unga männen söker oftast inte hjälp för de känner skuld och skam för vad de gör och blir utsatta för. När de blir utsatta så reagerar kroppen biologiskt mot deras vilja med att de kan få erektion, utlösning eller helt enkelt känna en typ av njutning. Mannens G-punkt sitter i analen eller rättare sagt P-punkt som i prostata.

Punkten sitter på framväggen i ändtarmen ca 5-8 cm upp. Om man masserar där så kan man nå prostatakörteln, som är ett område som är extra känsligt för beröring.

Oftast så börjar deras utsatthet precis som för flickor att de blir utnyttjade i unga år och med det börjar med ett skadebeteende som kan eskalera och gör att de är väldigt utsatta och rädda. De kan inte sluta för det har blivit som ett beroende precis som det gäller med alla sådan beteenden eller typ som droger.

Förövarna är mest män men det finns även kvinnor som utnyttjar dessa unga män. En man är alltid en man och säger inte nej till att ha sex speciellt i tonåren när hormonerna är som högst och deras tankar cirkulerar bara om sex innan hormonerna lugnar ner sig till en mera lagom nivå. Men det blir skuld och skamkänslor efteråt men de gör det om och om igen för de har inte riktigt kontroll på sin sexualitet.

Denna fråga måste tittas närmare på för jag tror det är en sammankoppling på varför det är flest unga män som begår självmord som inte söker hjälp inom vården. De tror att det inte är så många som blir utsatta och skäms över sitt beteende, speciellt om de inte kan sluta utan fortsätter att utsätt sig. Det blir en nedåtgående spiral som kan sluta med självmord där männen står för typ ca 75% av fallen.

De har självförakt och kan få destruktiva beteende inom flera områden för de sätter inget värde på sig själva. De kan begå sexbrott mot andra och tar igen för det som de har utsatts för. Begå kriminella handlingar där de blir också utnyttjade av de som ser att de är svaga och liksom vill bli nedvärderade.

En ond cirkel som måste göras något åt för det kommer öka i samhällena nu när vi har många unga män som inte klarar skolan med godkända betyg och kommer inte in på gymnasiet. Utan de kommer glida omkring i samhällena utan sysselsättning där de blir utnyttjade av de som är “predators” Av de som vill bara ha en stund av rå sex utan konsekvenser eller ha springpojkar som gör skitjobben inom den kriminella världen.

Tänk på att det är männen som vill ha analsex med unga pojkar för deras råa sex stunder eller en snabb avsugning i en undanskymd bil någonstans där de behandlas med avsky för vad de gör. Det är inte unga flickor som är mest utsatta som de flesta tror med det talas tyst om detta..VARFÖR?????

Männen vill inte bli ertappade med att de väljer hellre en ung man för sina sexlustar. Där de lever ut sina fantasier och struntar i vilka de skadar och vad det skapar för tragedier för de unga pojkarna som sedan speglar av sig på olika sätt ute i samhällena.

Ta ert ansvar män och låt inte detta fortgå