Okategoriserade

Musik tar oss bortom den grå vardagen och lyfter vår kropp och själ

Idag blir det en lugn dag framför datorn men en kort sväng ut för att få lite motion och frisk luft blir det också.

Känner mig fortfarande lite konfunderad över en del saker som jag fick veta igår men det landar väl snart i mitt sinne. Ska skriva och ordna med andra praktiska saker som livet ställer krav på oss för att leva här på jorden.

Får lyssna på lite härlig musik med bra hertz som gör att kroppen blir balanserad och avslappnad. Det behövs idag efter gårdagens äventyr..

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=dPqCRyzhXn8[/embedyt]

Delar med mig av lite text från min pågående bok idag, där jag bland annat skriver om musikens påverkan.

*****************

Hur påverkar musiken oss i våra kroppar och sinnen? Jag kommer förklara hur vi blir påverkade till att reagera och utföra saker av musikens inflytande. De har tillbaka i tiden varit mycket emot viss musik och talat negativt om att den är dålig och ger dåligt inflytande på ungdomarna men de talade mer om det moraliska. De visste inte då och många vet inte idag heller hur stor inverkan musiken har på oss. De olika musiknischerna kan vara läkande och lugnande eller så kan det skapa kaos eller aggressivitet inom oss. Det handlar om hur tonerna är samt vibrationerna, hertzen de skapar som påverkar oss.

****************

Ha en underbar höstdag och ta tillvara på stunderna