Okategoriserade

Jag avskyr skvaller och när vänner visar sig inte vara en god vän

Andra november och bara typ 2 månader kvar på detta år. Vart tog 2019 vägen?

Året har gått alldeles för fort och jag har knappt hunnit med det känns det som. Mycket har hänt omkring mig och inom mig under året. Saker som fått mig att inse hur livet snabbt kan ta slut och hur människor omkring mig som kallar sig för vänner visar sitt rätta ansikte som kan vara smärtsamt.

Jag har svårt att döma dessa svaga personligheter för jag vet varför de väljer att bete sig som de gör men jag behöver inte ha dem kvar i mitt liv. Naturligtvis pratar vi om det kvinnliga könet som oftast har en dåliga attityd till andra kvinnor.

Jag har mest jobbat i mitt yrkesliv med män och har trivts med det för de är raka och och inget speciellt snacka bakom ryggen prat. Jag är mera som en man i tänket och beteendet. Avskyr skvaller och att prata skit om andra.

Därför håller jag mig borta från skvaller och vill någon prata illa om någon annan inför mig så tycker jag det känns tråkigt och vill gärna inte kommentera eller ha med det att göra. Om det blir för mycket så säger jag ifrån eller försöker förklara varför vissa saker händer i livet och vad som kan få andra att bete sig dumt.

Nu när internet finns så kan vissa gömma sig bakom tangenterna och skriva avskyvärda kommentarer och svartmåla andra. TRO ALDRIG VAD SOM SKRIVS OM ANDRA FÖR ALLT KAN VARA BARA EN AVSKYVÄRD LÖGN.

Vissa tar upp en pennfäktning och skriver elakheter fram och tillbaka som två små barn som kastar sand på varandra i sandlådan. Kan vi inte bete oss bättre än detta negativa beteende? Kvinnor skärpning och var inte så hårda mot varandra.

Var aktsam med vad du säger om andra för i slutänden så kan det slå mångfaldigt tillbaka till er själva. Berätta aldrig om andra personer som du hört i andra eller i tredje hand osv.

Lev väl och ta hand och sköt om er själva i första hand.