Okategoriserade

Bombdåd är ingen trevlig frukost läsning, kaffet smakade bittert

Idag så är det lite segt när jag somnade först vid 5 i morse. Kunde inte somna helt enkelt. Vaknade vid 8 för då tyckte hjärnan, ok nu har du sovit färdigt.. Upp och hoppa och börja skapa..

Kroppen ville gärna sova men inte min hjärna som var alert och ville skapa och filosofera över mina beslut och skapande. Vill komma igång med så mycket men orken är ju inte på topp och det blir ju inte bättre med sömnlösa nätter. Hoppas jag får sova bättre i natt.

Nyheterna på morgonen fick min frukost att fastna i halsen av irritation och jag kände inte smaken ordentligt av mitt kaffe.

Blir så irriterad och upprörd över dessa bombdåd som händer i vårt avlånga land Sverige där de bränner bilar också för att skapa oreda. Det var 3 stycken bombdåd som hände i Stockholms län i natt, Vaxholm, Södermalm och Södertälje.

Det jag skulle vilja veta är varför dessa personer tycker sig finna rätten att hålla på med denna barnsliga verksamhet. Vad vill de uppnå? Det finns faktiskt andra sätt att kommunicera på och om de fortsätter med detta så kommer det bara bygga upp mera oro och fientlighet i landet. De behöver tänka långsiktigt och inte bara effekten för den närmaste tiden.

Snart rinner sinnet över och det kommer bli sammandrabbningar ute på öppen gata och oskyldiga blir skadade eller till och med dödade. Kom igen nu politiker ta tag i saken och styr upp det.

Jag skulle väldigt gärna vilja tala med dessa män för det är förmodligen unga män som vill skapa rädslor och göra uppror över något. Men som sagt det finns andra vägar att gå än att förstöra och skrämma befolkningen. Tror de att respekt får man genom att hota och skapa oreda. Det är inte respekt som byggs upp utan hat som ligger och pyr tills det slår tillbaka mot dem och så är eländet igång.

En bomb var utanför en kyrka som tydligen inte var första gången och det ger verkligen signaler till samhället. Fattar inte politikerna vad de behöver göra? Tydligen inte….

Jag ska ta upp det med det partiet som jag är med i (Liberalerna) och försöka få dem att ta upp detta problem på största allvar.

Släpper detta nu och gör något trevligt som att skapa mina framtida planer.

Ta tillvara på varje dag och njut även av de små stunderna i livet.